1,5- ja 2-kerroksiset omakotitalot

Ethän kopioi malleja luvatta. Voit tilata itsellesi sivun malleista viralliset pdf- ja dwg-luonnokset haluamillasi muutoksilla. Hinnat: yksikerroksiset ja paritalot 400€ + alv, kaksikerroksiset ja rivitalot 500€+alv ja autotallit 250€+alv.

1,5-kerroksinen pientalo Ruutu

Julkisivut
Julkisivut
Pohjat
Pohjat

1,5-kerroksinen talo toteutettuna modernilla tyylillä. Helposti muunneltavissa oleva pohjaratkaisu sisältää kaiken tarpeellisen olematta ahdas. Yläkerran kerrosala on 42 m2 ja alakerran 91 m2.

Kaavamääräyksissä on usein rajoitettu yläkerran kokoa suhteessa alakertaan tai voidaan vaatia, että yläkerta on runkosyvyydeltään alakertaa kapeampi. Nämä vaatimukset kannattaa huomioida heti suunnittelun alkuvaiheessa, niin tilojen toimivuudesta ei tarvitse tinkiä.

Takaoven ja sivuoven yläpuolella on kaareva peltikatos. Eri variaatioita kaarevista katoksista löytyy runsaasti, niin romanttisempia kuin loft-tyylisiäkin. Myös valokatteella toteutetut kaarevat katokset sopivat hyvin tämän tyyliseen taloon.

Tämän talon tyyliin sopivat sekä puu- että kivirunko ja verhousmateriaaliksi käyvät niin pystylaudoitus, rappauslevy kuin hiertorappauskin eri väreissä.

Leikattu

1,5-kerroksinen pientalo Ratamo

Värikuva edestä Ratamo

Kaunis taitekattoinen puutalo, jonka tupakeittiöön sopii isompikin takka/leivinuuni ja keittiössä on tilaa useammallekin ruuanlaittajalle kerralla.

Sisääntulo on porstuamainen ja siitä on käynti yläkertaan sekä pesutiloihin. Portaikon alla on pieni säilytyskomero.

Tyyliltään perinteinen, kodikas talomalli, jossa viihtyvät niin pienet kuin isommatkin perheenjäsenet.

Talo sopii luontevasti sijoitettavaksi tontille niin, että pihan toiminnot ovat sisäänkäynnin puolella ja katu tai tontin reuna keittiön kaappien puoleisella seinällä.

1,5-kerroksinen pientalo Ratamo, muunnelma

Alla olevissa kuvissa talon ulkonäköä on muutettu harjakattoiseksi ja huonejärjestelyä takan osalta erilaiseksi. Pienillä muutoksilla kodista saa itselleen mieluisen näköisen, sekä ympäristöön ja kaavamääräyksiin sopivan.