Paritalot ja rivitalot

Ethän kopioi malleja luvatta. Voit tilata itsellesi sivun malleista viralliset pdf- ja dwg-luonnokset haluamillasi muutoksilla. Hinnat: yksikerroksiset ja paritalot 400€ + alv, kaksikerroksiset ja rivitalot 500€+alv ja autotallit 250€+alv.

Rivitalo Pihlaja

sisätila2

Neljän asunnon rivitalossa on päädyissä 3h+k ja keskellä 2h+k asunnot. Kolmion pinta-ala on 72 m2 ja kaksion 47 m2.

pohja
Klikkaamalla saat pohjapiirrosta isommaksi

Kolmio on varsin tilava pienen perheen koti, jossa on tilaa ruuanlaitolle ja mahdollisuus sijoittaa olohuoneeseen myös takka.

Kaksiossa on kiinnitetty huomiota siihen, että säilytystiloja on tarpeeksi ja kokonaisuus ei tunnu ahtaalta. Terassi on saman kokoinen kuin kolmiossakin. Olohuoneessa on hyvin tilaa myös esim. vuodesohvalle vieraita varten.

Julkisivut

Pihlaja edestä

 

 

 

 

Paritalo Mansikka

Paritalo

Pohja
Pohja
Paritalon julkisivut (copyright: Arkson)
Julkisivut

 

 

 

 

 

 

Paritalo on tarkoitettu esim. pienelle perheelle ja pariskunnalle. Esteettömyys on otettu huomioon molemmissa asunnoissa. Pienemmällekin puolelle on sijoitettu tilavat pesutilat, joissa ei tarvitse kärsiä ahtauden ja tunkkaisuuden tunteesta.

 

Eteisauloista ei haluttu tehdä kapeita ja käytävämäisiä. Niissä on huomioitu valoisuus ja vaatteiden säilytystila. Pienemmän asunnon eteisessä on huomioitu pukemispaikka ikkunan äärellä ja isomman asunnon puolella kodinhoitohuone on sijoitettu suoraan sisäänkäynnin viereen, jotta sitä voi tarvittaessa käyttää vaatehuoltoon heti sisään tultua.

Isomman puolen makuuhuone on samalla pukeutumishuone ja sitä voi käyttää myös kotikuntoiluun. Tilavuus ja seinälle sijoitettavat monikäyttöiset puolapuut luovat uusia mahdollisuuksia makuuhuoneen monipuolisempaan käyttöön. Puolapuille voi sijoittaa ”puolipitoiset” vaatteet tai hengareita, tai niitä voi käyttää kuntoiluvälineenä.

Molemmista asunnoista on käynti terassille, joka toimii suojaisana kesäkeittiönä ja saumattomana jatkeena keittiö- ja oleskelutiloille.